Sortera och sök: Namn Alkohol Arakidinsyra Arakidonsyra Aska Avfall DHA Disackarider DPA Energi EPA Fett Fettsyra Fibrer Folat Fosfor Fullkorn totalt Jod Järn Kalcium Kalium Kolesterol Kolhydrater Koppar Laurinsyra Linolensyra Linolsyra Magnesium Monosackarider Myristinsyra Natrium Niacin Niacinekvivalenter Oljesyra Palmitinsyra Palmitoljesyra Protein Retinol Riboflavin Sackaros Salt Selen Sockerarter Stearinsyra Stärkelse Summa enkelomättade fettsyror Summa fleromättade fettsyror Summa mättade fettsyror Tiamin Vatten Vitamin A Vitamin B12 Vitamin B6 Vitamin C Vitamin D Vitamin E Vitamin K Zink β-Karoten
Livsmedel | Avfall ↓ |
---|---|
Ostron | 91 % |
Gris fötter rå | 90 % |
Sushi olika sorter | 9.7 % |
Ratatouille | 9.1 % |
Nektarin | 9 % |
Lamm lever rå | 9 % |
Kräftor | 88 % |
Krabba kokt | 84 % |
Gris fläsk ben m kött kokt | 81.4 % |
Nöt lever stekt | 8.9 % |
Oxrulad nöt stekt | 8.9 % |
Fasan stekt | 8.8 % |
Potatissallad gräddfil majonnäs | 8.6 % |
Rödkålssallad m äpple | 8.4 % |
Mangold | 8 % |
Ärtor morötter tillagade | 8 % |
Röda körsbär surkörsbär konserv m medelsöt lag | 8 % |
Gris lever tillagad | 8 % |
Kyckling lever tillagad | 8 % |
Nöt kalvlever tillagad | 8 % |
Äpple m skal | 8 % |
Vattenkrasse | 8 % |
Paradisäpplen | 8 % |
Päron | 8 % |
Gris lever rå | 8 % |
Kalv lever rå | 8 % |
Gris fläsk lägg u svål kokt | 76.9 % |
Abborre kokt | 76.3 % |
Krabba blå rå | 73 % |
Hummer konserv el kokt | 72 % |
Hummer rå | 72 % |
Blåmusslor kokta m lag avrunna | 71 % |
Pilgrimsmusslor | 71 % |
Havskräftor | 70 % |
Gris fläskben rå | 70 % |
Sushi hälleflundra | 7.8 % |
Grönsaksgratäng | 7.6 % |
Pitepalt | 7.2 % |
Kantarell rå | 7.2 % |
Lök gul | 7 % |
Fänkål | 7 % |
Lök kokt | 7 % |
Aprikos | 7 % |
Fänkål kokt | 7 % |
Kumquat | 7 % |
Salladskål | 7 % |
Lök röd | 7 % |
Nöt lever rå | 7 % |
Makrillfilé varmrökt | 7 % |
Nöt ytterlår rå | 7 % |
Visar resultat 1-50 av 430.